donderdag 22 augustus 2013

Expositie oude kerkje in Middelbeers


Expositie 19 en 20 Oktober 2013

In het oude kerkje in Middelbeers is op 19 en 20 oktober  een gezamenlijke expositie van de FFotone groep uit Best en bloemwerken van T-A-K Jacqueline de Wit en marieke Tol.

"Herfstfestijn"


Workshop “Herfstfestijn”  maandag 7 oktober 2013

Het najaar doet zijn intrede. Maar er is geen enkel seizoen dat  zich zo mooi van kleur presenteert als de herfst. Deze kleurenpracht gaan wij toepassen in een bijzonder boeket. We maken een cirkelvormige constructie waarin de bloemen verwerkt gaan worden. Dit zal zich makkelijk op een vaas laten schikken. (vaas optioneel)
Inloop is vanaf 19.15 en we starten om  19.30 tot 21.30 uur.
Deelname € 15.00 max 8 personen
Vooraf aanmelden tuinavontuur@gmail.com

" Dahlia Day'


Presentatie “Dahlia Day” zondag 6 oktober 2013

Jarenlang is de Dahlia een beetje ouderwets gevonden. Gelukkig is dat beeld volop aan het veranderen en ontdekt men hoe spectaculair deze bloem van vorm en kleur is. Elk heel uur vindt er in het tuinatelier een presentatie plaats over deze tuinblikvangers. Er zullen ook dahlia’s zijn om te bewonderen.
Toegang 2.00 inclusief attentie
14.00 tot 17.00 uur

Kasplek; Bloemen voor 't landschap


Kunst en ontmoeten in de Kasplek bij de knoptoren
8 september 2013 “ Bloemen voor ’t landschap”

Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur aan de  Kasplek bij de knoptoren in Sint- Oedenrode. We gaan een ode brengen aan de zomer d.m.v. het maken van een bloemenveld bij de Kasplek. Jong en oud, iedereen kan hier vrij aan deelnemen. Er zullen materialen zijn om een eigen bloem te creëren en deze te plaatsen in het veld. 
Hier zal het nog een dagje blijven staan.
We hopen op een bloemrijk uitzicht. Vergeet vooral niet je fotocamera  mee te nemen.
Deelname gratis
www.T-A-K.nl